Elismerés

2022.11.22. 12:00

Átadták a díjakat a galambászoknak Szabadszálláson

Díjazta a helyezést elért tagjait az N-10 Izsáki Postagalambsportért Civil Társaság a napokban, a Szabadszálláson megtartott gyűlésén.

Horváth Péter

Szalai Benedek átadja a kupákat

Fotó: Makai Marianna

Minden évben rövid-, közép-, és hosszútávú versenyeken is indulnak a társaság galambjai, és a versenytávoknak megfelelő kupát kaptak a helyezettek Szalai Benedektől, a társaság gyűjtési és órabontási koordinátorától, aki az átadás előtt köszöntötte a tenyésztő-versenyzőket.

A Rövidtávú Csapatbajnokságban első helyezést ért el Tóth István, második lett Szekeres Imre, a harmadiknak járó serleget Veszelovszki Zsolt kapta meg. A Középtávú Csapatbajnokság legjobbja Szekeres Imre lett, második helyezett Szalai Benedek, harmadik Páli Lukács. A Hosszútávú Csapatbajnokság élén Tóth István végzett, a másodiknak járó kupát Páli Lukács, a harmadik legjobbnak szánt kupát a Király-Boda Dúc kapta.

Elismerték a fiatal versenyzők teljesítményét is. A Fiatalok Csapatbajnoságán első lett Molnár József, második a Boda-Király Dúc, harmadik pedig a Király-Boda Dúc.

Az elismerések átadását hagyományosan egy jó hangulatú vacsora követte.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában