Ünnepség

2022.11.10. 19:18

A szociális ágazatban dolgozókat köszöntötték Kiskunfélegyházán – galériával

Embernek maradni embertelen állapotok közepette talán az egyik legszebb jellemvonása azoknak, akik saját kényelmüket és boldogulásukat félretéve mások túlélésért fáradoznak. Kiskunfélegyháza szociális munkásai példásan segítik át rászoruló embertársaikat a mindennapok nehézségein. Legyen a mai ünnep a tisztelet jele, ami őket az év minden egyes napján megilleti – fogalmazott a szociális munka napja alkalmából rendezett városi ünnepségen dr. Ónodi Izabella a művelődési és szociális bizottság elnöke.

Vajda Piroska

Csányi János köszöntötte a díjazottakat.

Fotó: Vajda Piroska

 A szociális ágazatban dolgozókat csütörtökön a városháza dísztermében köszöntötték. A ünnepségen elhangzott, hogy a kiskunfélegyházi önkormányzat nagy jelentőséget tulajdonít annak, hogy a szociális ágazatban több évtizede dolgozó kollégák munkáját megköszönje és elismerje. Az eseményen jubileumi okleveleket adott át Csányi József polgármester és dr. Ónodi Izabella.  

A köz szolgálatában eltöltött 40 éves munkájáért oklevelet kapott: Gácsi-Kissné Genczinger Emese. A köz szolgálatában eltöltött 30 éves munkájáért oklevelet vehetett át: Csányi-Nagy Ildikó és Nemes Gyöngyi. 25 éves munkájáért kapott elismerést: Magyariné Tóth Erika, Hegedűs Henrietta és Udvardiné Görög Tünde.

A Művelődési és Szociális Bizottság dicséretét kapta: Kérésziné Kocsis Mónika, Tóth Erika, Szikszai-Terjék Mónika, Bajnok Istvánné, Ficsór Erzsébet Edit, Székelyné Sebők Petra, Takács Alexandra, Terjékné Nemes Nagy Éva, Orbán Bernadett, Sinkó Sándorné, Petrócziné Czinege Edit, Bense Ferenc, Vig Tünde Katalin, Polyákné Tóth Erzsébet Tünde, Szondiné Kovács Erzsébet, Kállai Anna, Vas Lászlóné, Kertész Sándor Józsefné, Magyari Szilvia Bernadett, Fekete Sándor, Sárkány Anikó, Páli Lászlóné, Kovács Tímea, Terjék-Patak Eszter, Kispetiné Keserű Ildikó, Jéga Edina, Parádi Nóra és Gréczi Mihályné.

Intézményvezetői Dicsérő Oklevélben részesült Budavári Zsófia, a Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézmény szociális gondozó és ápolója, aki Magyariné Tóth Erika intézményvezetőtől vette át az elismerést.

Az ünnepségen köszöntő dallamokat énekelt a Kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola Kicsinyek Kórusa Nagyné Mészáros Erika vezényletével. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában