Galériával

2022.09.11. 13:56

Idén is népszerű volt a Ki Mit Tud sütni-főzni libából főzőverseny Félegyházán

A 23. Libafesztivál egyik legnépszerűbb programja volt idén is a Ki Mit Tud sütni-főzni libából főzőverseny, amelyen negyvenegy csapat mérte össze tudását.

Vajda Piroska

Finomabbnál finomabb ételeket kóstolhattunk Félegyházán.

Fotó: Vajda Piroska

A csapatok pörkölt, leves-egytálétel és sült kategóriában versenyeztek. Az elkészült ételek közül a három tagú zsűri – Csányiné Pap Andrea, Bede Róbert séf és Szőke András humorista – választotta ki a legjobbakat. Döntésük értelmében pörkölt kategóriában első helyen a Pörkölt ördögök végeztek. Második lett a Bugaci Liba, harmadik pedig az Integrál 4S csapat. Különdíjat vehetett át Kiss-Feketeéné Bodor Barbara. Leves, egytálétel kategóriában a Vadlibák csapata győzött. Második helyen a Faloda, harmadikon pedig a Gúnár csapat végzett. Különdíjat kaptak a Bugaci betyárok. Sült kategóriában a dobogó tetejére állhatott a Tom’s grill csapat, második helyen a Csemi csapat, harmadikon pedig a Kartel végzett. Különdíjat a Kebelbarátok vehették át. A díjakat dr. Horváth Sándor az Integrál Zrt. elnök-vezérigazgatója és Csányi József polgármester adta át. Az első helyezettek 30 ezer, a második helyezettek 20 ezer, a harmadik helyezettek pedig 10 ezer forintos vásárlási utalványt vehettek át az Integrál Zrt. jóvoltából.

Azok a csapattagok sem búslakodtak, akik nem állhattak fel a képzeletbeli dobogóra, mert ahogy elmondták, számukra valóban a részvétel volt a fontos. A főzőverseny egy olyan jó hangulatú esemény, amely összekovácsolja a csapat tagjait. Jókat esznek, isznak, beszélgetnek, és élményekkel feltöltődve folytatják a hétköznapokat. A legtöbb csapat visszatérő vendég, de idén is voltak új nevezők. Ők is azt mondták, jövőre ismét beneveznek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában