Vakáció

2022.08.02. 16:36

A terelőkutya-központban és a Safari parkban is jártak az ágasi táborozók

Nagyon jó hangulatban telt el az ágasegyházi Faluház nyári tábora. A 16 gyermek életreszóló élményekkel gazdagodott az egy hét alatt. Ifj. Füredi János, az intézmény vezetője úgy állította össze a programot, hogy minden napra jusson élmény az ágasegyházi és izsáki diákoknak.

Sebestyén Hajnalka

A Vadaskertnél a csapat. Beküldött fotó

Az első napon kézműves-foglalkozással töltötték az időt, majd számháborúztak az erdőben. A kalandos játék mellett ifj. Füredi János kutyabemutatót is tartott számukra border collie-jával. A második napon a kecskeméti Vadaskertbe látogattak el, a  nap második részében pedig a Népi Iparművészeti Múzeumban készítettek szélcsengőket.

A harmadik nap Kunszentmiklósra utaztak, ahol a Bodakút Terelőkutyás központban töltöttek el egy napot. Horog Annamária vezető kalauzolta el a csapatot a központban, bemutatta neki a sok állatot. Láthattak terelési bemutatót, és lovagolhattak is. Csütörtökön újabb fergeteges élmény várta a táborozókat, Nagykőrösön az új Richter Safari parkban élhették át az állatok testközeli élményét. A kisvonaton ülve barangolták be a területet, és kedvükre etethették az oda sétáló állatokat. Nagyon élvezték, hogy az elefánt az ormányával vette át tőlük a finom falatokat. Emellett vidámparki és cirkuszi élményekkel is gazdagodtak. Jutott idő dodzsemezésre és gokartozásra is. 

Pénteken bűvész érkezett a táborba, szó szerint varázslatos időt töltöttek vele a táborozók.

Ifj. Füredi János összegzésként hírtálunknak elmondta: örül, hogy sikerült olyan programot összehozni a fiataloknak, mely feltöltötte és boldoggá tette őket. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában