Galériával

2022.07.29. 15:22

Sportos és kézműves tábort rendeztek a legkisebb bokszolóknak Halason

Öt napon keresztül önfeledt játszadozás, kézműves foglalkozások, sport és számtalan érdekesség várja a gyerekeket a legkisebbeknek szervezett nyári boksztáborban Kiskunhalason.

Pozsgai Ákos

A gyerekek a boksz alap fogásaival ismerkedtek igazi bokszkesztyűben. Fotó: Pozsgai Ákos

A Felsővárosi Általános Iskola tornaterme hétfő óta minden nap benépesül gyerekekkel, ahol Varsányi Vera sportoktató, a legendás hírű halasi bokszoló, Csenki Feri bácsi unokája szervezett nyári sporttábort a legkisebb bokszolóknak. 

– A tábornak sokéves hagyománya van már Kiskunhalason, az idei évtől kicsit más háttérrel, de a korábban megszokott sok izgalmas programmal várjuk a gyerekeket minden nap

 – mondta el érdeklődésünkre Varsányi Vera, aki a szerda délelőtti programokat a Csetényi Élményparkba szervezte, ahol a gyerekek a boksz alap fogásaival ismerkedtek igazi bokszkesztyűben.

A legnagyobb élményt azonban a játszótéri játékok jelentették a gyerekeknek, akik minden eszközre felmásztak és kipróbálták. Az igazi meglepetés csak ezután következett, amikor az apróságoknak kiosztották a szervezők a narancssárga színű mellényeket és a napernyős csónakokba szálltak és körbekerülték a Csetényi-park tavát. Az átélt izgalmakat csak tovább, amikor a csónakázás után a nebulók a kilátóba is felmentek kísérőkkel, és a magasból is megcsodálták a nádassal körülvett gyönyörű tavat.

A délutáni programok során a felsővárosi iskola tornatermében aztán jött megint egy ki ökölvívás, akadálypályák, zsákban ugrás, levezetésként pedig kézműveskedés, csillámtetoválás és homokkép készítés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában