Galériával

2022.04.14. 11:01

Átvette megbízólevelét Zsigó Róbert országgyűlési képviselő

Április 3-án újabb négy évre szerzett mandátumot Zsigó Róbert országgyűlési képviselő.

Márton Anna

dr. Nemes Ferenc adta át Zsigó Róbertnek a megbízólevelet. Fotó: Márton Anna

A Bács-Kiskun megye 6. számú egyéni választókerület választási bizottságának nevében Dr. Nemes Ferenc elnök ismertette a választással kapcsolatos adatokat a bajai jegyzői irodában csütörtök reggel. Az eseményre Zsigó Róbert országgyűlési képviselő Eszter lányával és Kámánné dr. Bari Bernadett-tel, a Fidesz-KDNP frakcióvezetőjével érkezett. Az elnök elmondta, hogy április harmadikán eredményesen és sikeresen lezajlott az országgyűlési képviselő választás .

– Ennek megfelelően a választási bizottság a 26/2022-es számú határozatával a következők szerint állapította meg a választás eredményét: a Bács-Kiskun megye 6. számú egyéni választókerületben a legtöbb érvényes szavazatot Zsigó Róbert, a Fidesz – KDNP jelölő szervezetek közös jelöltje kapta. Így az országgyűlési képviselői mandátumot 239 976 érvényes szavazattal Zsigó Róbert szerezte meg. A választási bizottság nevében nagy örömömre szolgál, hogy a megbízólevelet személyesen én átadhatom át és munkájához nagyon jó egészséget kívánok. A bizottság nevében kívánom, hogy a kitűzött céljait az elvárásoknak megfelelően eredményesen tudja elérni – mondta Dr. Nemes Ferenc.

Zsigó Róbert országgyűlési képviselő örömmel átvette a megbízólevelet és megköszönte a választási bizottság, illetve mindenkinek a munkáját. Mint hangsúlyozta, az volt a legfontosabb, hogy törvényesen, rendben lezajlott az országgyűlési választás.

– Köszönöm szépen mindenkinek a munkát, amit elvégzett és igyekszem megszolgálni a bizalmat – mondta Zsigó Róbert a megbízólevél átvételét követően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában