Szakmai előadás

2022.03.07. 10:15

Bemutatták a vízellátó rendszerek tisztításának új módszerét Baján

Szakmai előadást tartott Ormay Tamás, az OKFT Kft. ügyvezető igazgatója a Nemzeti Köz­szolgálati Egyetem Víztudományi Karán, és bemutatta a legújabb csúcs­technoló­giát a vízellátó rendszerek tisztí­tásában.

Márton Anna

Illusztráció. Fotó: Shutterstock

A Vízellátó rendszerek mechanikus tisztítása Hydro-Géllel előadáson nagy volt az érdeklődés. A vállalat képviselőjével a tavaly megrendezett Planet Budapest Fenntarthatósági Világtalálkozó és Expón találkoztak a Víztudományi Kar képviselői, ahol felkeltette érdeklődésüket az újszerű technológia.

A cég csővezetékek belső tisztítására fejlesztette ki a gélt, amely biztonságosan alkalmazható az ivóvíz- és ipari vízellátó rendszerek tisztításánál is. A Hydro-Gél olyan vízbázisú gél, amely semmilyen káros összetevőt nem tartalmaz és teljes mértékben környezetbarát, hangzott el az előadáson. A tisztítási eljárásról prezentáción keresztül kaphattak képet a résztvevők, akik a program végére Hydro-Gél-mintával is gazdagodtak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában