Verseny

2022.02.22. 16:38

Dobogóra állhattak a kecskeméti táncosok

Érmek sokaságával tértek haza a kecskeméti L-Dance Group TáncSport Egyesület fiatal tehetségei a Csömörön megrendezett Közép-Magyarország Területi Bajnokságról.

Sebestyén Hajnalka

Méltán lehet büszke tanítványaira Bartha Lilla és Keresztes László a kecskeméti L-Dance Group TáncSport Egyesületnél. Jól indult a versenyszezonjuk. A részletekről az egyik versenyző édesanyja, Kis Ildikó számolt be. 

– Az év első közös versenyén szokásukhoz híven felszántották a parkettát a kecskeméti L-Dance Group TáncSport Egyesület kecskeméti és nagykőrösi versenytáncosai. Nagyon szép eredményeket értek el a napokban, Csömörön megrendezett Közép-Magyarország Területi Bajnokságáról – jegyezte meg az édesanya.

A következő eredmények születtek. Illés Dorka és Palotai Patrik első közös versenyükön a Gyerek I E latin kategóriában 1. helyezést értek el. Matuska Luca és Holló-Zsadányi Norman páros a Junior I C latin kategóriában szintén győzött, aranyérmet kapott. 

Lipóczi Mira és Csorba Áron is első közös versenyükön szerepeltek, Junior I E latin kategóriában, és 6. helyen végeztek. Tantó Hanna és Kis Máté páros a Junior II E standard kategóriában ezüstérmet szerzett, a Junior II E latin kategóriában pedig bronzérmet.

Matuska Villő és Beregszászi Zoltán a Junior II D standard kategóriában 3. helyen végeztek, a Junior II D latin kategóriában 2. helyezést szereztek. 

Máté Eszter és Szabó Márk a Felnőtt D standard kategóriában 3. helyezést, a Felnőtt D latin kategóriában 2. helyezést értek el. Kenyeres Lili a Szóló lány ifjúsági E latin kategóriában 2. helyezéséért ezüstérmet vehetett át. Felkészítő edzők: Bartha Lilla és Keresztes László.

Beküldött fotó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában