Elismerés

2022.01.20. 18:59

Városi sportdíjakról döntöttek Halason

A képviselő-testület csütörtöki zárt ülésén döntöttek a helyi közgyűlés tagjai – miután korábban a szakbizottság tagjai is véleményezték az előterjesztetettek névsorát – a városi sportdíjakról. Az idén hét sportág versenyzői kaptak elismerést.

Pozsgai Ákos

Fotó: Pozsgai Ákos

A kitüntetett sportolók névsorát Fülöp Róbert polgármester olvasta fel a képviselő-testületi nyílt ülés elején. Az év női sportolója Felhő Viktória birkózó, a férfi sportolója Csernák Zsolt tűzoltó sportoló lett.  Az év felnőtt csapatának járó elismerést a Halas Fittnes Egyesület érdemelte ki. 

Az év utánpótlás lány sportolójának Zseni Zsóka fitneszversenyzőt, míg utánpótlás fiú sportolójának Kern Martin labdarúgót választották.

Az év utánpótlás csapata díját a Szilády RFC U17-es labdarúgócsapata lett, míg az év esélyes sportolójának járó elismerést Halász-Szabó Levente repülőmodellező veheti majd át. Az év edzőjének Lehóczki Lászlót, a Halasi Box Club trénerét választották, az év sporttámogatója a Top-Ár Kft. lett. A polgármester különdíját Varga Médea atléta kapja. A sportkitüntetéseket a tervek szerint márciusban vehetik át a díjazottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában