közlekedés

2021.12.01. 07:20

Ezeken a helyeken lassíthatják közúti munkálatok a forgalmat Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hogy hol kell forgalomkorlátozásra számítani szerdán Bács-Kiskun megyében.

baon.hu

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást a szerdai napra vonatkozóan:

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán,

– a Röszke felé tartó oldalon az Újhartyáni és a Lajosmizsei csomópontok között a szalagkorlátot javítják. A 45-ös és a 67-es kilométer között 7 órától 14.00 óráig váltakozó sávlezárás mellett dolgoznak.

– Kiskunfélegyháza térségében a víznyelőrácsokat tisztítják. A 110-es és a 125-ös kilométer között, a Röszke felé tartó oldalon, rövid szakaszokban lezárják a belső sávot. A munka reggel 7 órától délután fél 4-ig tart.

– Kistelek után, a 145-ös és a 155-ös kilométer között a burkolatot javítják. 7.00 órától 10.00 óráig a munkaterület mellett csak a belső sáv lesz járható. Ezt követően megfordulnak és a túloldalon, Budapest felé, a 121-es kilométernél folytatják a munkát a déli órákig.

– Kunszállásnál, a 101-es kilométer környékén a burkolat hézagait öntik ki, délután 3.00-ig a belső sávot zárják.

Főutak:

A 441-es főúton, Nagykőrösön, a Ceglédi úton a Szolnoki út és a Széchenyi tér között építési munkák miatt útszűkületen kell áthajtani.

Kecskemétnél, a város északi elkerülőjén, a 445-ös és a 441-es főút csomópontjánál építési munkák miatt útszűkület van érvényben, de időszakosan a fél útpályát is lezárják.

Alsóbbrendű utak:

Bács-Kiskun megyében,

– az Öregcsertő és a keceli bekötőút közötti úton az 55-ös kilométernél lévő hídon félpályás korlátozás van érvényben.

– a Kalocsa és Szakmár közötti útszakaszon, a 10-es és a 22-es kilométer között burkolatfelújítás miatt időszakos forgalomkorlátozásra kell számítani. A 15-ös kilométernél lévő híd lezárása miatt a forgalmat a Homokmégy, majd a Kalocsa felé vezető útra terelik el.

Kamionstop:

A kamiontilalom ezen a hétvégén (december 4-5.) szombaton 22.00-tól vasárnap 22.00-ig tiltja a 7,5 tonnánál nehezebb tehergépjárművek közlekedését a hazai utakon.

További információkat az esetleges változásokról, nem tervezett aktuális napi munkavégzésekről és korlátozásokról a honlap térképes nézetében talál.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik