Együttműködés

2021.12.31. 13:58

A legmodernebb interaktív táblákkal bővül a bajai intézmény

Egy kiválóan alakuló együttműködés keretében a Magyarországi Németek Általános Művelődési Központ (MNÁMK) az SKC Solution Kft. referenciaiskola programjának részévé vált. A folyamat Egri Miklós, az MNÁMK fenntartó és működtető közalapítvány kuratóriumi elnöke támogatásával indult.

Márton Anna

Kiválóan alakul az együttműködés az iskola és a cég között. Fotó: Márton Anna

A központ nagy hangsúlyt fektet a digitális innováció oktatásban történő alkalmazására, ezért a technikai eszközpark fejlesztése és a digitális tananyagok használata stratégiai téma az intézményben. Az MNÁMK-ban már természetes az interaktív táblák jelenléte szinte az összes osztályteremben, a pedagógusok és a diá­kok napi szinten használják. 

A tervek szerint további, a legmodernebb interaktív táblákkal bővül az intézmény hardverfelszereltsége, az eszközök funkcióinak kihasználása érdekében pedig a pedagógusok egy nagyobb csoportja már részt is vett egy, a cég által biztosított továbbképzésen. Somos András, az SKC Solution Kft. tulajdonosa ismertetése szerint a program 98 országban 40 nyelven 26 millió nyilvános digitális tananyagot tartalmaz, és egymillió az aktív licenc. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában