beruházás

2021.10.20. 11:00

Új kondipark épült Bugacon

Újabb sportlétesítményekkel gazdagodott a közelmúltban a település – tájékoztatta hírportálunkat Szabó László polgármester.

Vajda Piroska

A település vezetője elmondta, nemrég készült el a községi sportpályán a 330 méter hosszú rekortánborítású futópálya, amelyet már birtoka is vettek a helybeliek.

– Öröm látni, hogy egyre többen futnak és kocognak a pályán – nyilatkozta Szabó László, aki arról is beszámolt, hogy szintén a sportpályán a napokban készült el egy szabadtéri kondipark is. Az úgynevezett saját testsúlyos kondigépeket a helyi sportegyesület sikeres pályázata révén vásárolták meg. A civil szervezet tízmillió forintot nyert erre a célra, amit az önkormányzat további négymillió forint önerővel egészített ki.

Szabó László arról is beszámolt, hogy elkezdődött a napokban a gördeszkapálya melletti sportpark kivitelezése is. A fedett létesítmény rövidesen, várhatóan még októberben elkészül és lehetőséget biztosít a helyi fiataloknak arra, hogy esős időben is sportoljanak – hangsúlyozta Szabó László polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában