útinform

2021.10.22. 06:18

Mutatjuk, hol számíthatnak közúti munkálatokra Bács-Kiskun megyében

Cikkünkben összegyűjtöttük, hogy hol kell forgalomkorlátozásra számítani pénteken Bács-Kiskun megyében.

baon.hu

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást a pénteki napra vonatkozóan:

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán a Röszke felé vezető oldalon, Kecskemét elkerülő szakaszán, 9.00 órától 17.00 óráig a burkolatrepedéseket öntik ki. A 94-es és a 96-os km között a külső sávot lezárják.

Szintén Röszke irányába Városföld térségében, a 103-as és a 105-ös km között a burkolati jeleket festik fel, 9.00 órától 15.00 óráig csak a belső sáv járható.

Kecskemét elkerülő szakaszán, a 86-os és a 90-es km között tart még a hídjavítás, a Röszke felé vezető oldalon a forgalmat a leálló sávra, illetve az ellenkező oldal belső sávjára terelték át. A főváros irányába továbbra is a külső és a leálló sávon autózhatnak.

Kiskunfélegyháza és Kistelek között az elválasztó sávban dolgoznak, 8.00 órától 15.00 óráig mindkét irányban lezárják a belső sávot.

(Forrás: AWAY Zrt.)

Főutak:

A 44-es főúton Lakitelek közelében, a 29-es km-nél a Tiszakécskére vezető összekötőút csomópontját átépítik. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. Napközben mindkét irányból torlódásra illetve hosszabb menetidőre számítsanak.

Az 51-es főúton Dusnok és Baja között több szakaszon kátyúznak, 8.00 órától 15.00 óráig mindkét irányban mozgó tereléssel dolgoznak.

Az 55-ös főúton Pörböly és Alsónyék között, több helyen is javítják a burkolatot. Napközben a félpályás lezárásnál jelzőőrök irányítják a közlekedést.

Kamion stop:

Az október 23-i, ünnepi hétvégén, a kamiontilalom szombaton 8.00 órától vasárnap 22.00 óráig lesz majd érvényben.

További információkat az esetleges változásokról, nem tervezett aktuális napi munkavégzésekről és korlátozásokról a honlap térképes nézetében talál.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik