hihetetlen

2021.10.20. 14:39

Karddal akarta kettévágni a segítségére siető halasi mentőket a férfi

Karddal akart a halasi mentősökre támadni egy helybéli, erősen ittas ötven év körüli férfi, akit végül a rendőrök segítségével szállítottak kórházba. Összetört a mentők fedélzeti táblagépe is.

Pozsgai Ákos

Fotó: Pozsgai Ákos / Illusztráció

Az esetről az Országos Mentőszolgálat számolt be a közösségi oldalán, ahol azt írják, hogy az éjjel kérték a mentők segítségét, egy ittas, talán bedrogozott 50 év körüli férfihez. A mentésirányító azonnal riasztotta a kiskunhalasi kollégáit, akik perceken belül kiérkeztek a megadott helyszínre. A férfi rögtön támadóan lépett fel a segítségére siető mentőkkel szemben, szidalmazta őket, erősen meglökte az egyik mentőápolót és azt kiabálta, hogy kettévágja őket.

– A mentőegység ebben ugyan megakadályozta, a mentők nagyértékű fedélzeti táblagépe eközben összetört. A rendőrök perceken belüli érkezéséig bajtársaink feltartóztatták a férfit, akit végül stabil állapotban, rendőri felügyelettel szállíthattak kórházba – írta közösségi oldalán a mentőszolgálat.

Hürkecz Zoltán rendőr főhadnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője annyit közölt érdeklődésünkre, hogy a rendőrség vizsgálja az eset körülményeit.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában