kecskemét

2021.10.06. 14:08

Ingyenes szabadegyetemi előadásokkal készülnek csütörtökönként

Kecskeméten, a Helyünk a világban klubban októberben is sokszínű, ingyenes előadások várják az érdeklődőket a Szabadegyetem sorozat keretében.

Sebestyén Hajnalka

Több mint 30 éve működik a Helyünk a világban klub. A járvány miatti kényszerszünet után szeptemberben indult útjára az újabb előadássorozata. Hoffer Zoltán klubvezető idén is úgy állította össze a Szabadegyetem programját, hogy minél szélesebb körben érintsék a mindennapi problémákat, témákat. A Hírös Agórában csütörtökönként 18 órakor kezdődnek az előadások, melyek ingyenesek, és bárki csatlakozhat hozzájuk.

Október 7-én, 18 órakor Kökényes Zsuzsa főiskolai oktató A lélek egészsége címmel tartja meg előadását. Október 14-én, 18 órakor A házasság és a gyereknevelés kérdéseivel foglalkozik Végh József tanár, pszichológus. Október 21-én, 18 órakor Kormos Tivadar teológus arra próbál választ adni, hogyan lehetünk boldogok egy boldogtalan világban. Október 28-án, 18 órakor pedig a hónapot dr. Reisinger János egyetemi tanár előadása zárja, melynek címe: Hogyan győzzük le a félelmeinket?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában