beruházások

2021.09.05. 12:35

Felújítják a kunszállási bekötőutakat

A munkaterület átadásával elkezdődött a község két jelentősebb bekötőútjának felújítása a napokban – adta hírül közösségi oldalán Almási Roland Márk polgármester.

Vajda Piroska

Forrás: shutterstock

Fotó: Illusztráció

Tájékoztatójában azt írja, hogy az első ütemben az 5-ös számú főúttól az autópálya-felüljáróig futó bekötőút, valamint a település túloldalán a falutáblától a félegyházi bekötőútig tartó útszakaszok teljes körű felújítása valósul meg. Mint közölte, a kivitelezési munkálatok szeptember közepén kezdődnek és várhatóan november közepéig be is fejeződnek.

A második ütemben a kiskunfélegyházi bekötőútnak azon szakasza újul meg, ami a kanyartól az autópálya-­felhajtóig tart. A munkaterület átadása ebben az esetben szeptember közepére, a munkálatok befejezése novem­ber végére várható. Ennek köszönhetően még a tél beállta előtt teljesen megújult úton közlekedhetnek az autósok mind Kecskemét, mind pedig Kiskunfélegyháza irányába – fogalmazott Almási Roland Márk polgármester. A településvezető szerint a fejlesztéssel a kunszállásiak évtizedes álma válik valóra.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában