Kecskemét

2021.08.25. 09:32

Rejtélyes durranás robbantotta fel az internetet kedd este

Kedden este futótűzként kezdett el terjedni a hír a közösségi oldalon, hogy hatalmas durranást hallottak Kecskemét szinte minden pontján. Mi lehetett ez a rejtélyes hang?

baon.hu

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Kedden este több olvasói jelzés is érkezett a BAON szerkesztőségéhez egy hatalmas durranással kapcsolatban, amelyet a város szinte minden pontján észleltek.

A Facebookon több csoportban is elindult a találgatás, hogy mi okozhatta a nagy robajt és az ötletek tárháza nehezen fogyott ki, egymást váltották a humoros és az ijesztő teóriák.

Szerkesztőségünk természetesen felkereste az illetékes szerveket, de mind a rendőrségtől, mint pedig a megyei katasztrófavédelemről azt az információt kaptuk, hogy hozzájuk nem érkezett bejelentés a történtekkel kapcsolatban.

Az eset további érdekessége, hogy szerda reggelre az internetről is eltűntek a bejegyzések és a találgatások. De akkor mi történhetett valójában?

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában