repülőnap

2021.08.25. 08:50

A török és a portugál flotta is megérkezik szerdán Kecskemétre

Szerdán újabb nemzetközi flotta érkezik a kecskeméti bázisra a hétvégi repülőnap résztvevőjeként. Ehhez kapcsolódóan péntekig tart a BAON fotós kihívása!

Bajáki Zsanett

Forrás: MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis

Szerdán több „csemege” is érkezik a repülőbázisra, a hétvégi repülőnap miatt – adta hírül Facebook oldalán az 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis.

Délelőtt érkezik a törökök A400-as katonai repülőgépe, kora délután érkezik 7 darab F5-ös, a Török Csillagok bemutató-csapat.

Egyenesen Portugáliából érkezik a KC390-es szintén kora délután, Pápáról pedig 2 darab H145-ös helikopter érkezik-szintén délután.

Az augusztus 28-29-ére szervezett kecskeméti repülőnap miatt folyamatosan érkeznek a hírös városba a különböző nemzetiségű kötelékek gépei, de mi nem csak hallani szeretnénk őket, hanem látni is, a ti szemetekkel! Éppen ezért egy fotós-videós kihívást hirdettünk, amelynek során péntekig várjuk a repülőnapra érkező gépekről készült felvételeiteket!

A legjobb képekből és videókból egy válogatást készítünk, amit pénteken teszünk közzé oldalunkon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában