önzetlenség

2021.07.23. 10:00

Jótékonysági íjászversenyt rendeznek Félegyházán

Jótékonysági íjászversenyt tart a Huszka József Hagyományőrző és Sport Egyesület július 24-én, szombaton a kiskunfélegyházi Szérűskertben.

Vajda Piroska

Forrás: Shutterstock

A verseny célja, hogy a fiatalon elhunyt Kasza Róbert családjának segítséget nyújtsanak nehéz helyzetükben. A szervezők a nevezési díjakból befolyó összeget a pálmonostori család részére teljes mértékben felajánlották.

A verseny úgynevezett „örömíjász-megmérettetés” lesz, mindenféle kategóriák nélkül. A felajánlásokat a család számlájára közvetlenül is át lehet utalni. A számlaszám: 50460090-10007132-00000000, vagy a verseny időpontjában a kihelyezett gyűjtőedényben elhelyezni.

Ezenkívül licitálni lehet még a Kulcsár Norbert által készülő IX–X. századi tegezre, melynek bevételét szintén a család kapja meg. A tegezt a mester a nyertes licitáló kívánsága szerinti kivitelben, illetve testméreteihez igazítva készíti el. A licit az egyesület közösségi oldalán követhető.

Borítóképünk illusztráció.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában