szavazás

2021.03.17. 20:00

Várják a szíveket a Tündérszépek Bács-Kiskun megyei versenyzői

A Tündérszépek országos szépségversenyre való jelentkezés hónapokkal ezelőtt vette kezdetét. Idő közben lezajlottak a fotózások, ezzel együtt pedig az összes megyei jelentkezőt bemutattuk. Most olvasóinkon a sor, hogy eldöntsék: ki legyen az az egy, aki a közönség szavazatainak köszönhetően továbbjut a következő fordulóba, és ezzel közelebb kerül a győzelemhez.

Morva Daniella

Forrás: MW

A baon.hu kecskeméti szerkesztőségéből három fős stáb állt össze januárban, hogy a lehető legprofesszionálisabb körülmények között rendezze meg a versenyen indulók fotózását. A csapat néhány hét alatt összesen huszonkilenc lány portfólióját készítette el.

A Tündérszépek bemutatása februárban kezdődött el, és március 16-án zárult, miután az utolsó versenybe jutott jelentkező fotói is kikerültek az oldalra. Minden nap egy új lányt fedtünk fel olvasóink előtt, és hogy a fotókon túl a versenyzőket meg is ismerhessék, egy rövid bemutatkozóval készültünk, amelyet a lányok kérésünkre előzetesen leírtak magukról.

A szavazás javában tart, és március 22-ig nem is lesz ez másképp. A lányok számítanak az értékelésekre, hiszen így kapnak esélyt arra, hogy továbbjussanak a következő fordulóba.

Szavazás a megyei fordulóban

Tündérszépek országos szépségversenyünk első, megyei fordulójában február 15-től kezdődően 30 napon át minden nap új hölgyet mutattunk be. Közülük hárman a szakmai zsűri döntése alapján léphetnek tovább a regionális fordulóba. A közönség értékelései alapján a legmagasabb értékelést kapott – de a szakmai zsűri által nem kiválasztott – egy hölgy továbbjut a Központi közönségszavazásra, ahol a pályázó versenybe száll az országos döntőbe jutásért. Értékelést leadni regisztráció és bejelentkezés után, egy szépségre 24 órán belül egyszer lehet.

A Tündérszépek megyei fordulójában március 22-ig lehet értékeléseket leadni.

Nyereményeső

Az értékelést leadó olvasóink nem csak kedvencüket juttathatják tovább, hanem maguk is nyerhetnek, amennyiben részt kívánnak venni nyereményjátékunkon (melynek részletei itt olvashatók). Az olvasói nyereményjáték a Tündérszépek teljes időtartama alatt folytatódik, az összesen négy sorsoláson hangszórókat, smoothie mixereket, robotporszívót és okostévét nyerhetnek a szerencsések.

A lányok fotóit és bemutatkozóját megtekinteni, illetve szavazatot leadni ITT tudnak.

Borítóképünk illusztráció.

További cikkeink a témában:

https://www.baon.hu/kozelet/helyi-kozelet/elkezdodott-a-tunderszepek-bacs-kiskun-megyei-fordulojanak-fotozasa-3551401/

https://www.baon.hu/kozelet/helyi-kozelet/furdoruhaban-is-megmutattak-szepseguket-a-verseny-induloi-3556366/

https://www.baon.hu/kozelet/helyi-kozelet/a-heten-is-folytatodik-a-tunderszepek-fotozasa-kecskemeten-3567739/

https://www.baon.hu/kozelet/helyi-kozelet/ujabb-tunderi-fotozast-tartott-a-megyei-stab-kecskemeten-3632020/

https://www.baon.hu/kozelet/helyi-kozelet/lezajlott-az-utolso-megyei-tunderszepek-fotozas-3679138/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában