Továbbra is biztosítják az étkezést az iskolásoknak és óvodásoknak

A bezárások ellenére is biztosítják az étkezést az iskolásoknak és óvodásoknak is Kiskunfélegyházán.

Vajda Piroska

Az országos intézkedésekkel párhuzamosan bevezetett kiskunfélegyházi korlátozó intézkedésekről közösségi oldalán számolt be Csányi József polgármester. Azt írja, hogy bár április 7-ig Félegyházán is valamennyi óvoda és általános iskola bezár, ám azokban az intézményekben, ahol eddig az önkormányzat biztosította az étkezést, ott a napi háromszoros étkezés lehetőségét továbbra is biztosítják minden igénylő gyermek számára. A szülőknek pénteken az adott intézményben kell nyilatkozniuk arról, hogy igénybe veszik-e az étkeztetést.

A polgármesteri tájékoztatóból az is kiderül, hogy a március 14-i állat- és kirakodóvásár elmarad.

Március 8-22 között Félegyháza teljes közigazgatási területén kötelező lesz a maszk használat.

A magán egészségügyi szolgáltatók kivételével minden szolgáltatás szünetel. Az élelmiszerboltok, gyógyszertárak, drogériák és benzinkutak kivételével minden üzletnek zárva kell tartania. A Béke téri külső piac és a vásártéri használt cikk piac zárva lesz. A csak a Pázmány utcai piac lesz nyitva. A konditermeknek is teljesen be kell zárniuk – írja közleményében Csányi József.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában