Ketten is megkapták az év Covid-dolgozója díjat a halasi kórházban

Kiosztották az év Covid-dolgozói díjakat; a több mint hétezer szavazat alapján, a 95 díjazott között szerepel a Kiskunhalas Semmelweis Kórház két munkatársa is. Az év Covid-orvosa díj elismerésben részesült dr. Frei Norbert, a Kiskunhalasi Mobil Járványkórház Intenzív osztályának vezetője és Az év Covid-szakdolgozója elismerést kapott Garas Ferenc Garas, a Megyei Fertőző osztály vezető ápolója.

Pozsgai Ákos

Dr. Frei Norbert munkatársaival együtt már több pácienst is kigyógyított a koronavírus-fertőzésből

Forrás: Petőfi Népe

Fotó:

Bárki szavazhatott arra a kórházi dolgozóra, akiknek összesen 100 millió forintos felajánlást juttat el a Magyar Kórházszövetség bevonásával a „Fogjunk össze az egészségügyben dolgozókért és családjaikért” kezdeményezés.

Az év COVID-orvosa díj elismerésben részesült dr. Frei Norbert
Fotó: Dr. Frei Norbert

Ezt az összeget a Duna Bonum Alapítvány adományozta a Magyar Kórházszövetség tagkórházaiban a COVID-ellátásban résztvevő kórházi dolgozók számára. A fogjunkossze.hu kezdeményezés keretében tett felajánlás célja, hogy megköszönjék azt a többletmunkát, amit a koronavírus-járvány a kórházi dolgozókra plusz teherként rótt, és amelyet immár egy éve magas szakmai színvonalon és nagy odaadással végeznek.

Orvosokat, szakdolgozókat és nem ágy melletti egészségügyi dolgozókat lehetett nevezni a díjra. A Kiskunhalasi Semmelweis Kórház munkatársai közül

Az év COVID-orvosa díj elismerésben részesült dr. Frei Norbert, a Kiskunhalasi Mobil Járványkórház Intenzív osztályának vezetője és Az év COVID-szakdolgozója elismerést kapta Garas Ferenc Garas, a Megyei Fertőző osztály vezető ápolója.

Borítóképünk archív felvétel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában