Tündérszépek 2021 / videóval

2021.01.23. 07:00

Fürdőruhában is megmutatták szépségüket a verseny indulói

Már zajlik a Bács-Kiskun megyei Tündérszépek-indulók fotózása a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpontban. Hoztunk egy rövid összefoglalót az eddigi fotózásokról.

Morva Daniella

Amint arról beszámoltunk, már elindult a Tündérszépek 2021 Bács-Kiskun megyei fordulójára jelentkezők és a versenybe bejutó lányok fotózása. A Tündérszép-jelöltek fotózása három részből áll. A jelentkezők először utcai vagy sportos, ezt követően alkalmi öltözetben, végül pedig fürdőruhában állnak a profi fotósunk kamerája elé.

A fotózás során igyekszünk minél több környezetben és számtalan oldaláról megmutatni a jelentkezők szépségét és egyediségét.

A Tündérszépek 2021 országos szépségverseny jelentkezőit tízmillió forintos összdíjazás, egyéves autóhasználat, felkészítő táborok, televíziós döntő és szépségkirálynői segítség várja. Saját fotókkal is lehet nevezni, de aki szeretné, annak profi fotósaink elkészítik első portfólióját.

A három fordulón át tartó verseny végén értékes nyeremények és egyéves autóhasználat várja a legszebbeket. A showműsorral egybekötött televíziós döntő előtt ráadásul felkészítő táborokban vehetnek részt a megyék legszebbjei, ahol korábbi szépségkirálynőktől tanulhatnak. Tavalyi háziasszonyunk, az Európa legszebbjének választott Kocsis Korinna mellett a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea, valamint a szintén 2018-as BLife szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgy, divatmodell Eszenyi Eszter is mentorként támogatja a Tündérszépek felkészülését. Késmárki Enikő Rebeka, a 2015-ös Miss World Hungary Miss Sport-díjasa pedig edzőként hozza majd legjobb formájukba a lányokat.

Még várjuk a jelentkezéseket

A Tündérszépek 2021 országos szépségversenyre jelentkezni március 7. éjfélig lehet, de nem érdemes addig várni, minél előbb jelentkezel, annál nagyobb eséllyel kerülsz be a verseny mezőnyébe.

A jelentkezéshez kattints ide.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában