GALÉRIÁVAL

2021.01.29. 17:25

Farsangi mulatságot tartottak Ballószögön

Az egészségügyi előírásokat betartva, farsangi mulatságot rendeztek a ballószögi Kossuth Lajos Általános Iskolában pénteken. Az ünnepségen sok gyermek öltözött jelmezbe.

Sebestyén Hajnalka

Fotó: Bús Csaba

A farsangi időszak minden évben Vízkeresztkor, azaz január 6-án kezdődik, és a húsvéti ünnepkör Hamvazószerdájáig tart, ami idén február 17-ére esik.

A járványügyi előírások miatt idén nem a megszokott formában zajlanak le a farsangi mulatságok. Hagyományos, nagy létszámú iskolai rendezvényt tilos szervezni, de az iskolák osztályszintű farsangi bulikat engedélyezhetnek, ahol csak azok a gyerekek vannak jelen, akik egyébként is egy légtérben tanulnak. Ballószögön a Kossuth Lajos Általános Iskolában pénteken tartották meg farsangi mulatságot. Sok gyermek öltött magára jelmezt.

Az iskola egy kis zenés műsorral is hozzájárult a jó hangulathoz. Új tanítójuk, Nádudvari Róbert, a Csörömpölők együttes gitárosa zeneszóval szórakoztatta a diákokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában