galériával / videóval

2021.01.28. 07:00

Újabb Tündérszépek álltak kamera elé Kecskeméten

Múlt héten kezdetét vette a Tündérszépek megyei fordulóján induló hölgyek fotózása a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont falai között. Ezen a héten újabb négy lány mutatta meg magát a kameráknak.

Morva Daniella

A Bács-Kiskun megyei indulók közül eddig 11 lány fotózása zajlott le, kedden pedig újabb jelentkezők gazdagodtak egy különleges portfólióval. A csapat végig igyekezett segíteni a lányokat a feloldódásban, a ruhák tökéletes kiválasztásában, illetve a pózokban, emellett pedig bátorító szavakkal motiválta őket arra, hogy a lehető legjobbat hozzák ki magukból és élvezzék a fotózást.

A lányok természetesen nem egyedül érkeztek a helyszínre. Néhányan szüleikkel, mások a barátnőjükkel jelentek meg, de volt, aki a párját is el tudta csalni a fotózásra. A kísérők között egy ismerős arc is felbukkant, ugyanis az egyik jelentkező, Rácz Dzsenifer Rita, szintén a versenyben induló sógornőjével érkezett a fotózásra, ő múlt héten már kameráink elé állt.

A 18 éves kiskunfélegyházi lány a családja hatására jelentkezett, és nem véletlen, hogy sógornője kísérte el, hiszen ő maga nevezte be a versenybe. Dzsenifernek kifejezetten tetszett a helyszín, illetve a csapat hozzáállása és segítőkészsége.

– Még nem voltam ehhez hasonló fotózáson, csak az iskolában, amikor a tablóképeim készültek. Maximálisan elégedett vagyok mindennel, a fotós nagyon kedves, a lányok pedig segítőkészek. Bízom benne, hogy minél többet ki tudok hozni magamból és továbbjutok a következő fordulóba. Ha ez megtörténne,

mindenféleképpen kipróbálnám magam ebben a világban,

hiszen érdekel a modellkedés és a fotózás is – válaszolta kérdésünkre a fiatal lány, aki jelenleg fodrásznak tanul, és kifejezetten kedveli a visszafogott eleganciát, úgy gondolja, a kevesebb több.

Rácz Dzsenifer Rita
Fotó: Morva Daniella

Hasonlóan vélekedett a 26 éves, bajai Kovács-Szamos Kamilla is, aki az egyik helyi szolárium üzletvezetője. Mindennapjainak fontos része a sport, ezért korábban Spartan-versenyeken is indult. A Tündérszépek versenyre azért jelentkezett, mert még soha nem próbálta ki magát ezen a területen, és egyszer mindenképpen szerette volna tesztelni, hogy mire képes. A fő cél természetesen, hogy eljusson a döntőig, és ha ez sikerül, a későbbiekben szívesen kipróbálná magát a modellvilágban.

– A barátnőm és a párom is arra biztattak, hogy próbáljam meg, így hát jelentkeztem és nem bántam meg. Nagyon tetszett minden, és bár eleinte kicsit féltem, hiszen korábban nem vettem még részt hasonló fotózáson,

sikerült feloldódnom, és lendületesen zajlott az egész.

Miután megismertem a csapatot és ellazultam, úgy éreztem, igenis képes vagyok rá és elmúlt a félelem. Kíváncsi leszek, mit szólnak az emberek, és ha lesznek is negatív hozzászólások, azokat igyekszem majd nem magamra venni – nyilatkozta a fotózást követően Kamilla.

Kovács-Szamos Kamilla
Fotó: Morva Daniella

A keddi mezőny prímabalerinája a 17 éves, szintén bajai Piukovits Panna volt, akit szülei kísértek el a fotózásra. A lenyűgöző fiatal lány jelenleg a Pécsi Művészeti Gimnázium és Szakgimnázium táncművészeti képzésének 12. évfolyamát teljesíti és elmondása szerint pici kora óta a zene, a ritmus és a tánc határozza meg a mindennapjait. Hatéves korában kezdett el táncolni, és iskolaválasztását is a műfaj iránti szenvedélye határozta meg. A szépségverseny hirdetésére édesanyja kapta fel először a fejét, de mivel Panna nagyon szereti, ha fotózzák és imád pózolni, nem mérlegelt sokat, beadta a jelentkezését.

– Már kiskorom óta hercegnőnek érzem magam,

ezért is kezdtem el balettozni. Szerettük volna, hogy szép tartásom legyen, és lássák rajtam, hogy magabiztos vagyok és jól érzem magam. Pécsen a balett mellett mindenféle stílusú táncot oktatnak nekünk, és bár szerintem sosem leszek egy prímabalerina, hiszen ahhoz korábban kellett volna kezdenem, mindenféleképpen hasznos tudásra teszek szert, amelyet fel tudok majd használni az életemben – mesélte a fiatal, bajai lány, majd hozzátette: az egészséges lámpaláz azért benne is dolgozik még, annak ellenére, hogy egy pillanat alatt spárgába vágta magát a kamerák előtt, játszi könnyedséggel. Elmondása szerint imádja, ha fotózzák, és erre főként a család vállalkozik.

– Biztos az idegeikre megyek néha, hiszen állandóan fotózniuk kell

– nevetett Panna.

A fiatal balerina elsődleges célja az volt a jelentkezéssel, hogy kipróbálja, milyen a modellélet és a fotózás világa. A sminktől elkezdve, a háttérmunkákon át a fotózásig, minden érdekli ezen a területen, ám egyelőre még nem tudja, hogyan tovább, de mindenképpen szeretne továbbjutni és tanulni a mentoroktól.

Piukovits Panna
Fotó: Morva Daniella

Negyedik jelentkezőnk, a 23 éves Kutasy Franciska szintén Kecskeméten állt kameránk elé, hiszen jelenleg Szentkirályon tartózkodik a párjánál, azonban a későbbiekben a Vas megyei mezőnyben méreti magát. A fiatal lány mindig is szerette volna kipróbálni magát, ezért jelentkezett a versenyre és bízik benne, hogy a mentorok látni fognak benne lehetőséget.

– Mindig is kerestem az efféle lehetőségeket, és amikor megláttam, hogy a verseny által egy profi fotózásra is elmehetek, gondoltam, ez egy remek alkalom arra, hogy egyfajta visszajelzést kapjak magamról. Bízom benne, hogy a megyei döntőn túljutok, később pedig, ha látnak bennem tehetséget és lehetőséget, szívesen foglalkoznék ezzel hosszú távon – válaszolta Franciska, majd hozzátette: a fotózáson remekül érezte magát, és bár az elején kicsit izgult, a végére belejött és sikerült elengednie magát.

Kutasy Franciska
Fotó: Morva Daniella

A fotózásról készült videót itt tekintheti meg:

Még várjuk a jelentkezéseket

A Tündérszépek 2021 országos szépségversenyre jelentkezni március 7. éjfélig lehet, de nem érdemes addig várni, minél előbb jelentkezel, annál nagyobb eséllyel kerülsz be a verseny mezőnyébe.

A jelentkezéshez kattints ide.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában