ballószög

2020.12.31. 06:54

A Szalai testvérek megajándékozták egykori iskolájukat

A Szalai testvérek, Szilárd és Krisztofer a karácsony alkalmából jó minőségű futball-labdákkal ajándékozták meg egykori iskolájukat, a ballószögi Kossuth Lajos Általános Iskolát. Mindketten elhivatottak a futball iránt: Szilárd a Puskás Akadémia U17-es csapatának játékosa, míg Krisztofer a Kecskeméti LC U6-os edzője.

Sebestyén Hajnalka

A Szalai testvérek örömmel adták át a labdákat

Forrás: Petőfi Népe

A labdákat egykori osztályfőnökük és testnevelés tanáruk, Avramuczné Andrea és jelenlegi tanítványai vették át a fiúktól. Krisztofer elmesélte, hogy már tavasszal szerették volna meglepni az iskolát a labdákkal, de akkor a váratlan járványhelyzet miatt nem tudták, így mostanra időzítették az adományt. A labdákat saját pénzükből vásárolták.

– Egyikünk sem felejti el, honnan jött, nagyon szerettük egykori iskolánkat. A mi időnkben mindig fogyóeszköz volt a jó futball-labda, így úgy gondoltuk, ezekre mindig szükség van. Ezzel is szeretnénk motiválni a ballószögi diákokat a futballozásra, vagy bármilyen más mozgásra, mely nagyon fontos az egészségünk védelmében – hangsúlyozta Krisztofer.

A Szalai testvérek örömmel adták át a labdákat
Fotó: Petőfi Népe

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában