Bács-Kiskun

2020.10.28. 14:02

Játékra hívják a szülőket és gyerekeket

A Korábban Érkeztem Alapítvány november 17-ei koraszülöttek nemzetközi világnapja alkalmából játékra hívja a szülőket és gyerekeket.

Sebestyén Hajnalka

A koraszülött babák történetei sokaknak adnak erőt

Forrás: Petőfi Népe

Az alapítvány minden évben méltó módon megemlékezik a koraszülöttekről, de most a járványhelyzetre tekintettel elmarad a személyes találkozó, de a gyerekeknek rajzpályázatot, a szülőknek pedig „eset rege” író pályázatot hirdet. Téma: Korábban érkeztem…

A rajzpályázat résztvevőinél arra kíváncsi a zsűri, mit gondol a gyermek a koraszülöttségről, a koraszülött babákról. A rajzokat, festményeket a [email protected] címre várják no­vember 12-én 12 óráig. Az alkotásokat három kategóriában értékelik: 3–5 év, 6–9 év, 10–14 év. A legjobbak könyveket nyernek.

A felnőtteknek saját történetüket kell megfogalmazniuk az írópályázaton. Olyan életutakat várnak, melyekből mások is erőt meríthetnek. Az írásokhoz fotót is csatolhatnak a szülők. A beérkezési határidő szintén november 12. 12 óra. Az alapítvány Facebook-oldalán olvashatók majd a történetek, melyekre szavazni lehet. A legjobbak ékszereket kapnak ajándékba.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában