közlekedés

2020.10.29. 17:16

A Kecskeméti Városrendészet átvette az újonnan kialakított, gyeprácsos parkolókat

A Kecskeméti Városrendészet október 28. napján átvette a RIMAI Útépítő Kft.-től a József Attila utcában és a Bibó utcában kialakított, gyepráccsal burkolt parkolókat, melyeket az intézmény saját költségvetése terhére alakíttatott ki – tájékoztatta hírportálunkat a Kecskeméti Városrendészet.

baon.hu

Forrás: Kecskeméti Városrendészet

„Korábban több lakossági megkeresés érkezett a Polgármesteri Hivatalhoz és Városrendészethez, mely szerint a Villanegyed körút felőli részén lévő, nem fizető várakozási övezetbe tartozó utcák túlzsúfoltak, zavarják az ott lakókat ingatlanuk megközelítésében.” Korábban már írtunk róla, hogy a parkolási problémák megoldása érdekében a Közgyűlés akként döntött, hogy 2020. november 1. napjától a József Attila utcát, a Bibó István utcát, a Hargita utcát, a Bihar utcát és a Tihany utcát zónaként bevonja a díjfizetési övezetbe.

A József Attila utcában és a Bibó István utcában gyepráccsal kialakított parkolók városképi és közútkezelői szempontból megfelelőek, és kulturált parkolási lehetőséget biztosítanak városunk lakosságának – derül ki a Kecskeméti Városrendészet közleményéből.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában