vizsgálat indul

2020.08.17. 18:31

Kidobott állati maradványokat találtak Kiskunmajsa határában

Disznók és szarvasmarhák kibelezett maradványaira bukkantak Kiskunmajsa közelében, a Csengelei úttól nem messze. Az önkormányzat városgazdálkodási cégének munkatársai a bejelentést követően kimentek a helyszínre és elszállították a tetemeket.

Pozsgai Ákos

Forrás: Pozsgai Ákos

Vizsgálat indul annak kiderítésére, hogyan kerültek az állati tetemek az erdő széli területre. A bűzlő maradványokra járókelők találtak rá, akik értesítették a Kiskunmajsai Városgazdálkodási Intézményt.

Disznók és szarvasmarhák kibelezett maradványaira bukkantak
Fotó: Pozsgai Ákos

Az önkormányzati cég vezetője, Fogl András úgy nyilatkozott, hogy ezen a helyen már korábban is találtak illegálisan elhelyezett állati tetemeket. Az igazgató elmondása szerint többnyire a kommunális hulladékkal keverve szoktak állati maradványokat lerakni a szemetelők a város különböző pontjain, de az sem ritka, hogy ilyen nagy mennyiségben. Az elkövetők felderítése nem lesz egyszerű feladat, hiszen ezen a részen már nincsenek köztéri kamerák és lakott tanya sem található a közelben.

A Kiskunmajsai Városgazdálkodási Intézmény megteszi a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy kiderüljön, kik helyezték el a veszélyes hulladéknak számító állati maradványokat.

Fotó: Pozsgai Ákos
Fotó: Pozsgai Ákos
Fotó: Pozsgai Ákos

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában