tiszakécske

2020.08.05. 09:20

A kérdések megválaszolására buzdít Gyalai Béla

A nemzeti konzultációs ívet visszaküldő immár több mint másfél millió polgár között van Gyalai Béla tiszakécskei festőművész is, aki kiemelten fontosnak tartja azt, hogy elmondjuk véleményünket a kormánynak.

Horváth Péter

– A nemzeti konzultációban olyan fontos ügyeket érint a kormány, ami meghatározó a nemzet szempontjából. Természetesnek kell venni, hogy válaszolunk a feltett kérdésekre. Ha van egy olyan lehetőség, melyben a kormány biztosítja azt, hogy megoszthassuk véleményünket, a magyar ember kötelessége, hogy ezt megtegye – vélekedik Gyalai Béla.

A festőművész szerint nem érdemes hezitálni a válaszok visszaküldésével, hiszen különösen most annyi kérdés merül fel a jövővel kapcsolatban, ami indokolja azt, hogy minél többen hallassák hangjukat.

– Főként a járványra és az általa okozott hatásokra gondolok itt, melynek kezeléséről nyilváníthatunk véleményt. Ennek tapasztalatát felhasználva kérnek megerősítést tőlünk, ezért szükséges is megadni ezt a kormány számára – mondta Gyalai Béla, aki szerint a nemzeti konzultáció kérdéseivel érintett legfontosabb probléma a járvány mellett a migráció.

– Az ország nem viseli el, ha visszahátrálunk a migrációtól, hiszen nincs hová. Kis nemzetünk nem bírná el a nagy tömegű bevándorlást. Elég csak Nyugat-Európát megnézni és értjük, miért – mondta Gyalai Béla és mindenkit a kérdések megválaszolására buzdít.

Gyalai Béla fontosnak tartja az ívek visszaküldését
Fotó: Horváth Péter / Petőfi Népe

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában