Újranyit a zsibi Kecskeméten, kötelező a maszk

Az Intézmény- és Piacfenntartó Szervezet úgy döntött, hogy szigorú óvintézkedések betartása mellett most hétvégén, szombaton és vasárnap újra nyit a Szent László körúti használtcikk piac, azaz a zsibi.

Hraskó István

A bérletes árusok bérletes kapun való belépéséhez a március hónapra megváltott bérleteket elfogadják. A látogatók számának függvényében a kapuknál szakaszos beengedés történhet.

A 65 év alatti vásárlók 5.30 és 10.00 óra között, valamint 12.00 óra után, a 65 év feletti vásárlók 10.00 óra és 12.00 óra között látogathatják a piacot. Szájmaszk viselése mindenki számára – árusoknak, vásárlóknak egyaránt – kötelező.

Az Intézmény-és Piacfenntartó Szervezet arra is felhívja figyelmet, hogy a piac szombatonként is működik, így a zsúfoltság elkerülése érdekében javasolják, hogy aki teheti, szombaton látogasson ki a zsibire vasárnap helyett. Egyúttal kérik a vásározók együttműködését a biztonsági intézkedések betartásában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában