Elmarad az idei rétes fesztivál Kiskőrösön

Kiskőrös polgármestere, Domonyi László a vírusveszély miatt kedden súlyos városházi döntésről adott tájékoztatást.

Barta Zsolt

A Városalapítók Napja és Országos Rétesfesztivált idén nem rendezik meg. A piactéren működő heti zöldséges piac és a Temető téren működő vegyes piac március 20-tól határozatlan ideig zárva tart. Kiskőrös területén minden játszótér körbekerítésre vagy bezárásra kerül, a játszóeszközök használata tilos.

A gyermekétkeztetésre vonatkozó igényt a bölcsődében, óvodában, iskolában kell jelezni. Az ételért személyesen el kell menni az intézménybe, ahol előre csomagolva lehet hazavinni. Bölcsődei és iskola nappali ellátást csak rendkívül indokolt esetben vehet igénybe a szülő.

A Városi Könyvtár határozatlan ideig zárva tart, akárcsak a Művelődési Központ. A Petőfi téren működő nyilvános wc határozatlan ideig zárva tart. A Városi Sporttelep és a Szabadidőpark egyéni sportokra igénybe lehet venni, csapatsport (futball, kézilabda stb.) nem javasolt. A házasságkötési ceremónián a Városháza Dísztermében a részt vevők számát 15 főben korlátozzák.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában