galériával

2020.02.14. 15:59

Egymásnak báboztak a kecskeméti ovisok

Pénteken 22. alkalommal rendezték meg a Bóbita Bábtalálkozót az árpádvárosi Csigabiga óvodában. Nyolc óvodából, tíz csoport, összesen mintegy 70 kisgyermek bizonyíthatta előadói képességét a bábmeséken keresztül.

Sebestyén Hajnalka

Fotó: BUS CSABA

Idén az óvodások a következő intézményekből érkeztek: Csigabiga, Hosszú utcai, Széchenyi sétányi, Lánchíd utcai, Egyetértés utcai, Nyitra utcai, Pálmácska és az Angyalkert.

Az értékelés minden évben a gyermekek nyelvén történik, nincs rangsorolás, viszont minden kis előadóművészt mesekönyvvel ajándékozzák meg. A cél, hogy minden gyermek és felnőtt részére a találkozó egy közösségi élményt nyújtson, emellett növeljék az önbizalmukat és átélhessék a játék örömét.

A zsűri a bábelőadások értékelése mellett megköszönte a gyerekek odaadó, lelkes és ügyes szereplését, valamint az óvónők munkáját, akik a betanítás mellett a díszletek és bábok elkészítésében is oroszlánrészt vállaltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában