Kecskemét

2019.09.17. 16:07

Felújítják a fiú mosdókat a Zrínyi iskolában

A Kik-For Kft. megkezdte a kecskeméti Zrínyi Ilona iskolában a fiú mosdók állagmegóvó felújítását, a magas földszinten és az első emeleten újítanak fel egy-egy vizesblokkot. A munkálatok a tervek szerint szeptember 23-án befejeződnek – közölte szerkesztőségünkkel Szemereyné Pataki Klaudia polgármester.

Hraskó István

Fotó: Nagy Judit

A polgármester közleménye emellett arra is kitér, hogy megérkezett a Kecskeméti Sportiskola röplabda szakosztály sportfejlesztési programjának elfogadó határozata, amelyben a Zrínyi iskola udvarán megvalósítandó két kültéri röplabdapálya szerepel. Ezek gumi borításúak lesznek, megoldják az udvar felületének problémáit és részben a vízelvezetési gondokat is. A beruházás összköltsége közel 55 millió forint, amelynek 70 százaléka tao támogatás, 30 százalékát pedig a kecskeméti önkormányzat biztosítja. A pályaépítési munkálatok legkorábban tavasszal kezdődhetnek – írta Szemereyné Pataki Klaudia.

Múlt hétfőn a Kecskeméti Tankerületi Központ küldött közleményt, melyben kijelentették: a híresztelésekkel ellentétben biztonságos a Zrínyi iskola épülete. A szülők egy része viszont szeretné elolvasni a vizsgálatok jegyzőkönyvét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában