galériával

2019.08.18. 13:27

Filmzenékkel indított a kecskeméti Hírös7 Fesztivál

Szombat este ismét ezrek látogattak ki a főtérre, hogy a borutca részen, illetve a korzó teraszokon kikapcsolódjanak, megízleljék a borászatok borait, fogyasszanak a különböző sörökből, hallgassák a koncerteket.

Sebestyén Hajnalka

Fotó: Bús Csaba

A zenei kínálat sokszínű volt. Először a városháza és a Nagytemplom között felállított nagyszínpadon a Kecskeméti Szimfonikusok filmzenéket játszottak, a Hírös7 Symphonic Live koncerten felcsendültek klasszikus magyar mese dallamok, mint például a Mézga család, de helyet kaptak a nagy klasszikusok is, mint például a Star Wars vagy éppen a Karib-tenger kalózai filmzenéje.

A Hírös Forrás mellett lévő kisszínpadon később mulatósabb, latinos zene vette át a szerepet, majd késő este a nagyszínpadon az Olasz meló adott koncertet.

A Hírös Hét minden estére tartogat zenei csemegéket. Ízelítő a következő napok zenei kínálatából. Vasárnap 15.30-tól a térségi települések látványos felvonulása látható, 20.30-kor a Crystal Theatre és a budapesti Liget Táncakadémia produkciója tekinthető meg, 22 órától pedig a kis színpadon a most 50 éves DJ Pénzes hatalmas bulit tart, előtte 20 órától együtt ünnepel a város többi 50 évessel.

Hétfőn este ABBA Tribute Show lesz, kedden 19 órakor kezdődik a kenyérszentelési ünnepség, utána látható a varázslatos musical est, fellép Szulák Andrea, Veréb Tamás, Füredi Nikolett, Laki Péter, Szegő Adrienn, Pál Attila. Közben a tűzijátékot is megcsodálhatja a közönség. Szerdán 20.30-kor Ákos, Csütörtökön 20.30-kor Geszti Péter és csapata ad koncertet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában