Dunavecse

2018.12.28. 19:41

Utak újultak meg Dunavecsén

Három központi utca, a Zrínyi, a Zöldfa és a Városház utca aszfaltozása készült el az idén Dunavecsén. A beruházásra mintegy 55 millió forintot költött a város.

Gulyás Sándor

A költségek mintegy négyötöde állami támogatás volt, amit az önkormányzat 15 millió forint önerővel egészített ki. A projekt keretében felújításra került a Zrínyi utcai csapadékcsatorna-hálózat, valamint a Bácsvíz Zrt. szakembereivel történt egyeztetés eredményeként huszonöt vízbekötés cseréje is megvalósult – tájékoztatta a baon.hu-t Vörös Sándor polgármester. A Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. pályázatán nyert 12 millió forintból készült el a zártkertek mellett lévő, a katolikus temetőbe vezető út rekonstrukciója.

A mintegy 600 méter hosszú szakaszt zúzott kővel borították le, illetve egy kerítés is épült a dunavecsei önkormányzat energiaültetvénye mellé, ami a jövőben az általános iskola fűtéséhez szükséges tüzelőanyagot hivatott biztosítani – fűzte hozzá Vörös Sándor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában