szavazási eredmény

2018.08.13. 11:00

Olvasóink nem kapkodják el a tanszerek beszerzését

Nagy a tömeg az üzletek írószerosztályain és a boltokban, aki csak teheti és előrelátó, ezekben a napokban szerzi be a tanszereket. Azonban van, aki későbbre hagyja a bevásárlást.

baon.hu

[eweb-voting id="1432596"]

Az Alföld Áruház írószerosztályán pénteken már nyitás után nagy volt az érdeklődés. Gyerekek, anyukák, apukák válogatták össze az iskolába való pakkot. Szerencsések voltak, hiszen ezen a hétvégén jelentős kedvezménnyel vásárolhattak, így kevesebből kijöhet a tanévkezdés – írtuk korábbi cikkünkben.

A múltheti szavazásunkon a tanévkezdéssel kapcsolatban kérdeztük olvasóinkat. Arra voltunk kíváncsiak, hogy mennyire előrelátóak a szükséges tanszerek beszerzését illetően. A válaszok korántsem azt az eredményt hozták, mint amire számítottunk.

Csupán olvasóink 43 %-a tervez előre. Ők már beszerezték a szükséges eszközöket (26 %), illetve a napokban tervezik azt (17 %). A válaszadók 18 %-a ugyanakkor csak az utolsó pillanatokban fogja megvenni az iskolakezdéshez nélkülözhetetlen tanszereket.

Olvasóink 39 %-a ezzel szemben csak az iskolakezdés után fog bevásárlást tartani, amikor már az érintett szaktanárok vázolták, hogy egy-egy tanórához milyen eszközöket kérnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában