KISKUNFÉLEGYHÁZA

2018.04.05. 17:47

Félegyházi orvos kap Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat

Több évtizedes szakmai munkája elismeréseként betegeinek, tisztelőinek szavazatai alapján kap Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat dr. Perlaki Pál, a kiskunfélegyházi kórház kardiológus főorvosa.

Vajda Piroska

A díjat olyan orvosoknak adományozzák, akiket a szakmai zsűri mellett pácienseik is érdemesnek tartanak arra. Ezért az interneten lehetett szavazni a jelöltekre. A kelet-­magyarországi régió 242 jelöltje közül 4799 szavazattal Perlaki Pál a 3. helyen végzett a közönség által díjazottak között.

„Hálás köszönettel és tisztelettel tartozik a doktor úr a sok szavazatért, a lelkesítésért, az elismerő, kedves szavakért. Ez a díj méltó elismerés számára a Kiskunfélegyházán 39 év óta végzett szolgálatáért cserébe. Egy orvos hivatásának értékmérője a betegei szeretete és elégedettsége. Perlaki Pál szívügyének tekinti a gyógyítást, sokszor a magánélet és a család elé helyezve. Ez a díj megerősítést és lendületet ad számára a folytatásra.” – olvasható a család közösségi oldalán.

A díjátadó ünnepség április 26-án lesz a Magyar Tudományos Akadémia székházában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában