Baleset

2024.04.23. 10:34

Vonat és autó karambolozott Kiskunfélegyháza külterületén – galériával frissítve

A Csongrádi úti tanyák megállóhely közelében történt a baleset.

Baon.hu

Frissítve (10:40): 

A Mávinform tájékoztatása szerint Hódmezővásárhelyről Kiskunfélegyházára tartó, Csongrádról 8:48-kor továbbindult vonattal (32617) egy személygépkocsi ütközött Gátér és Kiskunfélegyháza között, egy andráskereszttel jelzett átjáróban. A vonaton senki nem sérült meg. A helyszínelés ideje alatt – várhatóan kora délutánig – szünetel a forgalom, emiatt pótlóbusz szállítja az utasokat. A Kiskunfélegyháza-Szentes vonalszakaszon hosszabb eljutási időkre kell számítani.

vonat, baleset, szeméyautó
Vonattal ütközött egy autó Félegyháza külterületén
Fotó: Pozsgai Ákos

Pótlóbusz közlekedik a Kiskunfélegyházáról 9:32-kor Szentesre és a Szentesről 10:32-kor Kiskunfélegyházára induló vonat (37412,37417) helyett.

A buszok nem érintik: Csongrádi úti tanyák, Kettőshalom és Kónyaszék megállóhelyeket.

Korábban írtuk:

Összeütközött egy vonat és egy személyautó Kiskunfélegyháza külterületén, a Csongrádi úti tanyák megállóhely közelében. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit, és segítenek a vonat utasainak a biztonságos átszállásban. Kiskunfélegyháza és Szentes között mentesítő járat közlekedik – közölte a katasztrófavédelem.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában