Súlyos testi sértés

2024.04.25. 09:18

Lezárt akta: légpuskával karon lőtte szomszédját egy apostagi férfi

A kunszentmiklósi rendőrök egy 79 éves apostagi férfival szemben nyomoztak, aki légpuskájával karon lőtte szomszédasszonyát.

Baon.hu

Mint ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk,  77 éves asszony az utcán gyomlálta előkertjét 2023. április 18-án, amikor éles fájdalmat érzett a bal alkarjában. Az idős nőt lőtt sérülésekkel szállították kórházba, légpuskából származó lőszer fúródott a karjába, melyet operáció útján tudtak csak eltávolítani az orvosok. Az esetről a rendőrök is tudomást szereztek, akik nyomozni kezdtek az ügyben – írja a police.hu

légpuska, lövés, rendőrség
Légpuskával lőtte karon a szomszédját a férfi
Fotó: police.hu

Kiderült, hogy szomszédja támadt a nőre, akivel évek óta rossz viszonyban voltak és többször volt nézeteltérése a gyanúsított élettársával. A rendőrök házkutatást tartottak a gyanúsított lakásán és a légpuska mellett egy pisztolyt is találtak, valamint közel 300 lőszert, melyeket lefoglaltak. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki súlyos testi sértés miatt. Az nyomozást a napokban lezárták és megküldték az iratokat az ügyészségnek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában