Imrehegy / Kecel

2024.03.19. 10:27

Korábban kitörték a fogát, bosszúból megverte bántalmazóját a férfi Imrehegyen

Egy ismerősét vitte Imrehegyre egy férfi idén január 29-én délután, utána pedig betért az egyik helyi kocsmába. A pultossal beszélgetett, amikor odalépett hozzá az egyik vendég és félrehívta beszélgetni. A felek ismerték egymást korábbról, ugyanis 6 évvel ezelőtt, ugyanazon a helyen összeszólalkoztak, ami tettlegességig fajult.

Tapodi Kálmán

Az akkori bántalmazott férfinek még a foga is kitört a verekedésnél, ennek kompenzálását kívánta újra átbeszélni, csakhogy ez alkalommal sem sikerült békésen intézni a konfliktust. A csete-patét most a korábbi áldozat kezdeményezte, többször megütötte haragosát és még akkor sem hagyta abba, amikor az már a földön feküdt. A verekedésnek az alkalmazott vetett véget.

bántalmazás, verekedés, rendőrség
f
Fotó: shutterstock.com / illusztráció

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság munkatársai garázdaság miatt indítottak eljárást és gyanúsítottként hallgatták ki az 54 éves bántalmazót. A férfi elmondta, hogy megbánta a történteket és nem így kellett volna rendeznie a korábbi konfliktust. A rendőrök a szükséges nyomozati cselekményeket elvégezték, és az eljárás során keletkezett iratokat a napokban közvetítői eljárásra utalási javaslattal küldték meg az ügyészségnek – közölte a vármegye rendőrsége.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában