Baleset

2024.02.05. 20:29

Unokájával együtt gázolta el a nagymamát egy autó Kiskunhalason – galériával, videóval

Egy szabadnapos mentős sietett elsőként az elütött nagymama és két és fél éves kisfiú unokája segítségére hétfő kora este Kiskunhalason a Kárpát utcán. Az asszony és a gyermek egy olyan helyen kelt át az úton, ahol ugyan nagy a gyalogos forgalom az úttesten át, de nincs kijelölt gyalogátkelő. 

Pozsgai Ákos

Fotó: Pozsgai Ákos

A baleset a Kárpát utcán történt hétfő délután fél öt körül, információink szerint a nagymama az unokájával kelt át az úttesten, amikor az érkező személyautó elgázolta őket. Helyszíni információink szerint a nagymama több métert repült és az eszméletét is elvesztette, a mellette sétáló unokájával, akivel a játék kismotorja is vele volt. Úgy tudjuk, hogy a helyszín közelében volt egy szabadnapos mentős, aki elsőként sietett a nagymama és unokája segítségére, kollégái a mentőautóval percek alatt kiérkeztek és vették át a sérültek emelt szintű ellátását. A mentők miután stabilizálták mindkettőjük állapotát, kórházba szállították őket.

Információink szerint a személyautó vezetője azt mondta, hogy a lemenő nap fénye elvakította, ezért nem vette észre időben az előtte az úttesten áthaladó gyalogosokat. A baleset pontos körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában