Karambol

2024.01.15. 15:41

Összeütközött egy autó és egy kamion az M5-ösön, ketten megsérültek – frissítve, galériával

Ketten sérültek meg, amikor kamionnak csapódott egy terepjáró az M5-ös autópályán, Kecskemét térségében hétfő délután.

Baon.hu

Egy személyautó és egy kamion karambolozott az M5-ös

Fotó: Donka Ferenc

Frissítve (19.18):

Információink szerint, Szeged felé haladt a kamion, amikor a bal hátuljának csapódott, nagy sebességgel egy terepjáró. A benne ülő két ember közül az egyik beszorult, őt a kecskeméti tűzoltók és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat résztvevői feszítővágó segítségével szabadították ki. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, a terepjáróban utazó két személyt végül mentőautó szállította kórházba. Úgy tudjuk, hogy a kamion vezetője nem sérült meg a balesetben. A totálkárosra tört terepjárót a tűzoltók áramtalanították. 

A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja.

(18.16):

 Az Útinform tájékoztatása szerint, a 75-ös kilométernél a belső sávon megindult a forgalom.

(16.16):

Az Útinform szerint, az autópálya 74-es kilométerénél a rendőrség letereli a forgalmat, aki teheti, az 5-ös főúton kerüljön.

Korábban írtuk:

Összeütközött egy személyautó és egy kamion az M5-ös autópálya, 75-ös kilométerénél, Kecskemét térségében, a Szeged felé vezető oldalon. A személygépjárműbe beszorult egy ember, akit a műszaki mentéshez kiérkező kecskeméti hivatásos tűzoltók és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat feszítővágó segítségével szabadítottak ki. Az egységek áramtalanították az autót. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. A sztráda érintett szakaszát teljes szélességében lezárták – közölte a katasztrófavédelem.

Fotó: Donka Ferenc

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában