Bács-Kiskun

2023.12.20. 12:18

Elgázolt egy embert a Napfény InterCity Szegeden, késnek a vonatok – frissítve

A Budapestről Szegedre szerdán 11:16-kor érkező Napfény InterCity (IC 722) Szeged vasútállomás előtti szakaszon elgázolt egy embert. A helyszínelés ideje alatt Szeged állomás és Szeged rendező-pályaudvar között egy vágányon szünetelt a forgalom.

Baon.hu

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Frissítve (14:50):

Befejezték a helyszínelést a korábbi balesetnél, már nem kell korlátozásra számítani Szeged állomás és Szeged rendező-pályaudvar között. Délután helyreáll a menetrend a szegedi fővonalon, illetve a Szeged–Békéscsaba vonalon – írja közleményében a MÁVINFORM.

Frissítve (13:53):

A Békéscsabáról Szegedre tartó, Hódmezővásárhelyről 13:02-kor továbbindult vonat (7725) helyett Szeged-Rókus állomástól a 13:34-kor továbbinduló vasútvillamossal utazhatnak az utasok Szeged vasútállomásig – írja a MÁVINFORM.

A Szegedről Békéscsabára 14:28-kor induló vonat (7714) helyett pótlóbusz közlekedik Szeged vasútállomás és Szeged-Rókus állomás között.

Korábban írtuk:

Elgázolt egy embert egy vonat Szegeden, a Máglya sornál. A szerencsétlenül járt férfit a szegedi hivatásos tűzoltók emelték ki. A történtek miatt korlátozták a vonatközlekedést – közölte a katasztrófavédelem.

A MÁVINFORM közleménye szerint, a Budapest–Cegléd–Szeged és a Szeged–Békéscsaba  vasútvonalon 10–20, esetenként 20–40 perccel nőhet a menetidő. Szeged és Hódmezővásárhely között a vasútvillamosokat érdemes igénybe venni.

A Szegedről Békéscsabára 12:28-kor induló vonat (7704) helyett pótlóbusz közlekedik Szeged vasútállomás és Szeged-Rókus állomás között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában