Kék hír

2023.11.03. 19:05

Tűzesetet előztek meg a temetőben szolgáló kiskunhalasi polgárőrök

A Kiskunhalasi Városőrség és Polgárőr Egyesület a halottak napjához kapcsolódóan három napig a kiskunhalasi katolikus és új református temetőkben őrizte a szeretteikre emlékezők biztonságát. A feladatban 12 fő felnőtt és 7 ifjú polgárőr vett részt – számolt be róla Hurtony Zsolt egyesületi elnök.

Horváth Péter

Fotó: A Kiskunhalasi Városőrség és Polgárőr Egyesület

A feladatok során esemény nem történt, viszont több esetben kérték a halasi polgárőrök segítségét: kiemelendő egy sírcsokor keresés, amit vélhetően a szél fújt el néhány sírral arrébb. A segítséget kérő temetőlátogató köszönetet mondott a polgárőrök munkájáért. Egy esetben előztek meg tüzet a temetőben szolgálatot teljesítő kiskunhalasi polgárőrök, amit egy nem kellő odafigyeléssel lerakott mécses okozhatott volna. Többször felhívták a kerékpárral érkezők figyelmét, hogy értékeiket ne hagyják kerékpárjuk kosarában, illetve zárják le bicikliket – részletezte Hurtony Zsolt.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában