Bács-Kiskun

2023.11.16. 12:02

Árokba hajtott autóhoz és szén-monoxid-érzékelő miatt is siettek a tűzoltók

Az elmúlt napon 7 műszaki mentés miatt vonultak a tűzoltók Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Árokba hajtott és felborult egy személyautó szerdán délelőtt, az 5412-es úton, Borotánál. A jánoshalmi önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították és kerekeire állították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. Személyi sérülés nem történt – közölte a bacs.katasztrofavedelem.hu.

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, szalagkorlátnak ütközött egy személygépjármű szerdán délelőtt az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Lajosmizsénél. A lajosmizsei önkormányzati tűzoltók áramtalanították az autót, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

Lesodródott az úttestről, majd az árokba borult egy utánfutót vontató személyautó szerdán délelőtt az 54-es főúton, Kecel térségében. A keceli önkormányzati tűzoltók áramtalanították az autót, a helyszínt a rendőrségnek átadták.

Jelzett a szén-monoxid-érzékelő egy lakóházban szerdán este Jánoshalmán Baján, Kölcsey Ferenc utcában. A jánoshalmi önkormányzati tűzoltók rekonstruálták az esetet, mérőműszerük kimutatta a mérgező gáz jelenlétét a levegőben, értesítették a kéményseprőt. A lakók lélekjelenlétének és az érzékelő meglétének köszönhetően nem történt tragédia, a lakók nem szenvedtek mérgezést.

Szerdán egy esetben kérték a tűzoltók segítségét úttestre dőlt fa eltávolításához és két esetben pedig lakásba történő behatoláshoz.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában