Tragédia

2023.10.19. 14:36

Három autó karambolozott Kecelen, egy ember a helyszínen életét vesztette – galériával, videóval frissítve

Csütörtök kora délután, Kecelen a Soltvadkerti utcában a Folyó utcai kereszteződésben történt halálos baleset.

Pozsgai Ákos

Fotó: Pozsgai Ákos

Mint arról korábban beszámoltunk, három autó ütközött, helyszíni információink szerint a balesetben egy férfi a helyszínen életét vesztette, további két személy megsérült, őket a kiskunhalasi és a kiskőrösi mentők a kiskunhalasi kórház traumatológiai osztályára szállították.

Úgy tudjuk, hogy a Ford vezetője balra akart kanyarodni, ezért a felezővonalhoz húzódott, de a mögötte érkező autó vezetője későn észlelte, ezért hátulról belerohant. Az ütközés erejétől a szemközti sávba sodródott, ahol a szemből érkező Volkswagennel frontálisan ütközött. A baleset során a Ford vezetője, egy hatvan év körüli férfi belehalt a sérüléseibe. A Fordban utazó nő és a Volkswagent vezető férfi megsérült.

A mentés, a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta a Soltvadkerti utcát, kerülni a környező utcákban lehet. A baleset pontos körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában