Baleset

2023.10.28. 07:20

Frontális baleset Öregcsertőn: mentőhelikopter vitte el az életveszélyes sérültet – galériával

Frontálisan összeütközött a pénteki zivatarban két személy autó az 5301-es úton, Öregcsertő térségében. A balesetben az egyik sofőr életveszélyes, míg a másik sofőr súlyos sérüléseket szenvedett.

Baon.hu

Fotó: Donka Ferenc

Egy Opel személyautó Kecel felől közlekedett Kalocsa irányába, amikor egy balkanyarban irányíthatatlanná vált a vizes aszfalton, áttért a szemközti sávba és frontálisan összeütközött a szemből érkező Chrysler-el. Az ütközés erejétől mind a két jármű az árokba csapódott. Az Opelt vezető 24 éves dusnoki férfit a tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, majd a mentőkkel közösen kiemelték az összeroncsolódott autóból. Mint kiderült, a fiatalember nem használta a biztonsági övet és életveszélyes sérüléseket szenvedett. Már a helyszínen újra kellett éleszteni, majd válságos állapotban mentőhelikopter szállította a kecskeméti megyei kórházba, ahol információink szerint több életmentő műtétet is végrehajtanak rajta. A másik kocsiban egy 33 éves nő utazott, ő is súlyosan megsérült a balesetben. A mentési munkálatok és a helyszínelés idejére az utat teljes szélességében lezárták. A baleset körülményeit a Kalocsai Rendőrkapitányság munkatársai szakértő bevonásával vizsgálják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában