Halálos baleset

2023.10.12. 06:51

Két ember életét vesztette, amikor felborult egy migránsokat szállító autó Kiskunmajsánál – galériával, videóval frissítve

Felborult egy migránsokat szállító, francia rendszámú személyautó Kiskunmajsa közelében az 5409-es úton. A balesetben két személy a helyszínen szörnyethalt, további hat személy megsérült. A helyszínre Kiskunmajsáról, Kiskunhalasról, Kistelekről, Jánoshalmáról és Rúzsáról, összesen hat mentőautót riasztottak és vonultak a kiskunmajsai hivatásos tűzoltók is.

Baon.hu

Ketten meghaltak, hat személy megsérült a csütörtök hajnali balesetben Kiskunmajsa közelében

Fotó: Pozsgai Ákos

Frissítve (7:25):

A baleset csütörtök hajnalban 3 óra körül történt Kígyós és Kiskunmajsa között, helyszíni információink szerint egy jobbra ívelő kanyarban a francia rendszámú Renault letért az útról, ahol előbb egy fának csapódott, majd felborult. A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a balesetet megelőzően a rendőrök igazoltatni akarták a sofőrt, aki azonban nem állt meg, hanem tovább hajtott. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a járművezető a kanyarban elvesztette uralmát az autó felett, ami kisodródott, nekicsapódott egy fának, végül felborult. A baleset következtében ketten a helyszínen életüket vesztették, hatan pedig megsérültek. A mentők a sérülteket a szegedi klinikára és a kiskunhalasi kórház traumatológiai osztályára szállították.

A rendőrség közlése szerint az elsődleges adatok alapján az autót egy embercsempész vezette, aki illegális migránsokat szállított. A helyszínelés idejére a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták. Kerülni a környező földutakon lehet.

Információink szerint hajnal óta egy rendőrségi helikopter is köröz a baleset helyszínén, arról egyelőre nincs információ, hogy a balesetet okozó embercsempészt sikerült-e elfogni a rendőröknek.

A baleset pontos körülményeit a kiskunhalasi rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

Korábban írtuk:

Kiskunmajsa térségében, az 5409-es számú úton közlekedett október 12-én 3 óra körül egy francia honosságú Renault. A rendőrök igazoltatni akarták a sofőrt, aki azonban nem állt meg, hanem továbbhajtott. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a járművezető az út 1800-as méterénél, egy kanyarban elvesztette az uralmát az autó felett, ami kisodródott, nekicsapódott egy fának és felborult. A baleset következtében ketten a helyszínen életüket vesztették, hatan pedig megsérültek. Az elsődleges adatok alapján az autót egy embercsempész vezette, aki illegális migránsokat szállított – közölte a rendőrség a police.hu oldalon.

A helyszínelés idejére a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták. Kerülni a környező földutak igénybevételével lehet.

 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában