Életveszélyes sérüléseket okozott

2023.10.03. 13:17

Dühében többször is lapockán szúrta férjét egy kunszentmiklósi nő

A Bács-Kiskun vármegyei rendőrök rövid idő alatt tisztázták az eset körülményeit, és őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 53 éves kunszentmiklósi nőt.

Baon.hu

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Bejelentés érkezett a rendőrségre szombaton arról, hogy egy kunszentmiklósi férfit előző este kétszer lapockán szúrt késsel valaki, amitől súlyos, életveszélyes sérülései keletkeztek – közölte a rendőrség.

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el életveszélyt okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt.

A rendőrök kihallgatták a sértettet, aki úgy nyilatkozott, hogy az utcán bántalmazta egy idegen. A beszerzett bizonyítékok alapján azonban hamar kiderült, hogy valójában a felesége támadt rá otthonukban. A házaspár összeszólalkozott a bejelentést megelőző este, majd amikor a férj hátat fordított a nőnek, az késsel többször megszúrta. Az áldozat úgy érezte, nincs szüksége ellátásra, azonban másnap romlani kezdett az állapota, így kórházba szállították.

A főkapitányság nyomozói hétfőn elfogták az 53 éves asszonyt, akit őrizetbe is vettek. Gyanúsítotti kihallgatásán beismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőrök kezdeményezték a letartóztatását. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában